Cum te bucuri de sezonul rece cu Daily Trio pentru imunitate

Cum te bucuri de sezonul rece cu Daily Trio pentru imunitate

  |  

Sezonul rece si-a intrat deja in rol. Am inceput sa scoatem la aer paturile si hanoracele. Dar distractia nu se incheie aici. Inca ne putem bucura de activitatile preferate in aer liber sau de alergarile saptamanale care ne mentin in forma. Totul e sa avem grija de imunitatea noastra.

Cum ne sustinem imunitatea in mod natural?

In mod ideal, o alimentatie sanatoasa, somnul odihnitor si miscarea ar trebui sa rezolve toate problemele ce tin de imunitate. In realitate, carentele apar tot mai des, mai ales pe fondul unui stil de viata dezechilibrat sau al tranzitiei dintre anotimpuri. 

Aici intervin suplimentele alimentare. Insa acestea trebuie alese cu grija, din surse sigure si de calitate superioara, tocmai pentru a oferi actiunea dorită si a ne ajuta sa ne bucuram in continuare de tot ceea ce ne place, indiferent de vreme.

 

De ce nutrienti avem nevoie?

Cand vorbim despre imunitate, vitaminele C si D3 joaca un rol esential. Acestea actioneaza la nivelul sistemului imunitar innascut si dobandit. Contribuie la producerea unor compusi cu actiune antimicrobiana denumite defensine si catelicidine la nivelul keratinocitelor, celulelor pulmonare si epiteliale.

Contributia lor este binecunoscuta pentru intarirea sistemului imunitar, studiile recente au arătat că suplimentarea cu Quercetină este importantă pentru un alt aspect deosebit de important, si anume sănătatea aparatului respirator.

Cum ne ajuta Vitamina C si Quercetina?

Vitamina C contribuie la refacerea formei active a Quercetinei si la sustinerii actiunii acesteia. Pe langa cele mentionate, Vitamina C sustine activitatea limfocitelor si a productiei de α-interferon, echilibrarea nivelului de citokine si procesului inflamator.

Impreuna, acestea pot reduce patrunderea virusului in celula si a multiplicarii acestuia la nivel celular. Ele sustin sistemului imunitar innascut si dobandit prin maturizarea limfocitelor T (celule ale sistemului imunitar ce participă direct la răspunsul imun celular)  si modularea interleukinelor (proteine ce intervin in echilibrarea imunitatii).

Importanta suplimentarii cu Vitamina D3

Vitamina D3 contribuie la sustinerea imunitatii, la absorbtia calciului in sange, bunastarea emotionala si la productia de melatonina, hormon ce ne influenteaza somnul. Astfel, este esential sa pastram un nivel de peste 30 ng/ml de Vitamina D3 in sange. 

Dispunerea geografica a Romaniei, in zona paralelei 45, influenteaza numarul de ore de expunere la lumina soarelui, avand impact in special in anotimpul rece. Astfel, prevalenta aparitiei deficitului de vitamina D creste de la 40% vara la 70% iarna.

Cauzele deficitului de Vitamina D3 pot varia de la lipsa unei alimentatii echilibrate, pana la diverse perturbari ce pot influenta biotransformarea vitamine D3 la nivelul organismului si o expunere redusa la soare. ,  

De ce DAILY TRIO IMUNITATE de la Good Routine®

Daily Trio Imunitate

DAILY TRIO IMUNITATE de la Good Routine® by Secom® sustine imunitatea cu cei trei nutrienti esentiali despre care vorbeam mai sus. Administrarea Vitaminelor C si D3 impreuna cu Quercetina contribuie la sustinerea organismului in manifestarile alergice sau in cele din sezonul rece, datorita biodisponibilitatii ridicate si a concentratiilor recomandate de literatura de specialitate.

Fiecare capsula contine concentratiile recomandate de specialisti pentru un raspuns imunitar eficient:  500 mg Quercetina 100% naturala; 1000 mg Vitamina C cu eliberare rapida; 2000 IU Vitamina D3 din sursa naturala.

Administrarea este foarte facila: o singura capsula/zi din fiecare supliment, cu apa, in timpul mesei (sau la recomandarea consultantului de specialitate).

In concluzie, Vitamina C, D3 si Quercetina isi sustin reciproc actiunile benefice pentru imunitate si aparatul nostru respirator. Astfel ca, in dozele recomandate, acestea ne pot proteja pe durata intregului sezon rece, dar si de alte manifestarile sezoniere.

Totul pentru a ne putea bucura in continuare de activitatile care ne plac si care ne completeaza rutinele bune. 

Gasesti DAILY TRIO IMUNITATE AICI cu 20% discount daca le cumperi impreuna. (link)

Surse:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7318306/

https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/20503121211014073

https://www.sciencedaily.com/releases/2012/01/120110102058.htm 

http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2019/07/Anexa2-Ghid-pentru-evaluarea-statusului-vitaminei-D-la-adulti-1-1.pdf

Lasa un comentariu