Guard-Your-Liver®, protectorul ficatului tau

Guard-Your-Liver®, protectorul ficatului tau

| 3 min     |  

Ficatul e un organ incredibil de rezistent. Se descurca, de regula, fara sa protesteze prea mult, desi il abuzam in toate felurile imaginabile: cu fumat, lipsa de miscare, diete nesanatoase, munca multa si in conditii de stres, ignorand intervalele obligatorii de odihna si perioadele de somn sau consumand alcool in exces.

Ficatul e principalul „filtru” al organismului uman. Celulele sale sunt responsabile de circa 500 de functii biologice, de la sinteza unui numar mare de proteine, hormoni si enzime la cea de depozitare a unor vitamine si, bineinteles, de descompunere a diversi produsi metabolici in cursul procesului de digestie. Pe scurt, e ca un angajat bun la toate: face si de mancare, organizeaza bugetul de cheltuieli, tine ordine, curata dupa noi si mai pazeste si casa.

Este, de asemenea, unul dintre organele care se poate regenera. Totusi, nu e recomandabil sa sarbatoriti aceasta veste buna fortandu-i limitele.

Omleta, tofu sau ciocolata?

Guard-Your-Liver® este un supliment ce contine un grup de compusi numiti Fosfolipide, care sustin procesul de regenerare a celulelor hepatice, contribuie la metabolizarea grasimilor si protejeaza nu doar ficatul, ci si tesutul intestinal, plamanii si sistemul nervos.

Un aport suplimentar de fosfolipide nu poate fi decat benefic pentru un organ supus in permanenta stresului, precum ficatul. Guard-Your-Liver® sprijina functiile hepatice cu ajutorul formulei sale puternic concentrate, care contine 900 mg de fosfolipide esentiale si 100 mg de silimarina.

Sursa fosfolipidelor poate fi si lecitina din galbenusul de ou si din semintele de soia. Sau – o perspectiva mult mai placuta, sa recunoastem – ciocolata. Un detaliu mai putin stiut este ca lecitina este des folosita ca emulsificator in batoanele de ciocolata. Doar sa nu exagerati; alegeti unul cu mai putin zahar.

Cum „aparam” ficatul de toxine

Un alt principiu activ prezent in formula Guard-Your-Liver® este silimarina, un extract natural din semintele de armurariu al carui principal component este silibina, cu proprietati antiinflamatoare si chiar antivirale, interferand in mecanismul de replicare a virusului hepatitei C.

Insa Guard-Your-Liver® combina silimarina cu o molecula „caraus” din familia fosfolipidelor, numita fosfatidilcolina.

Aceasta este o componenta esentiala a membranelor celulare, invelisurile care delimiteaza celulele din organism. Drept urmare, este „curierul” perfect pentru a transporta la destinatie, adica in celulele ficatului, compusul activ (silibina). Daca vreti, e un fel de „cui pe cui se scoate” la nivel de biologie celulara.

Un ficat sanatos este o conditie necesara pentru o stare buna de sanatate. Desi are, din punct de vedere functional, un rol de prima linie in eliminarea toxinelor din organism, acest organ are si el nevoie de ingrijiri, la fel cum si medicii insisi trebuie sa vegheze la propria sanatate.

De asemenea, suplimentele nu pot inlocui un stil de viata adecvat, iar pentru problemele de sanatate se recomanda un consult medical.

Guard-Your-Liver ® este un sprijin a carui eficacitate sporeste daca este administrat in paralel cu schimbarea stilului de viata: faceti miscare, renuntati la fumat, evitati abuzurile de alcool si cafea si alegeti o dieta variata. Ficatul dumneavoastra va avea astfel o sarcina mai usoara.

Lasa un comentariu