Politica de retur si Garantie

Excepție de la termenii și condițiile de mai jos face campania COMFORT TALKS. Consultă aici regulamentul campaniei.

Conditii generale

Good-routine.com ofera posibilitatea de retur pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului sau oricand, pe parcursul termenului de valabilitate al produsului, daca sunt constatate neconformitati ale produsului ce fac nesigura sau imposibila administrarea/utilizarea sa).

Prezentele prevederi se completeaza cu prevederile articolului 12.

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Client, exceptie facand retururile ocazionate de neconformitati/vici ascunse ale produsului, conform punctului 12. Returul in caz de vicii ascunse.

Produsele se pot returna prin orice companie de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Secom®. Adresa la care se trimit coletele de retur este: KLG Europe Logistics SRL / Romania Autostrada Bucuresti – Pitesti, km. 23 Str. Industriilor nr.9 Bolintin Deal, Giurgiu Tel.: (+40) 21 40 84 040

In caz de retragere din contract, Clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficienta transmiterea de catre Client a comunicarii privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile de la data receptionarii Produselor).

Garantia legala de conformitate
Good-routine.com ofera garanţia legala de conformitate care reprezinta obligatia legala a vanzatorului fata de consumator ca, fara solicitarea unor costuri suplimentare, sa aduca produsul la conformitate, incluzand restituirea pretului platit de consumator, repararea sau inlocuirea produsului daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate în declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta.
 
1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor
Clientul se obliga sa notifice good-routine.com intentia sa de a returna produsele achizitionate prin e-mail la adresa: e-shop@secom.ro, respectiv prin fax la numarul +40 21 316 43 93 sau sa efectueze returul fara notificare, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, good-routine.com poate refuza coletul.
Pentru notificarea prin e-mail sau fax, Clientul va completa si trimite catre Secom® “Formularul de retur Produse” sau va face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.
 
Catre: Secom Healthcare SRL, Cladirea Equilibrium 1, Str. Gara Herastrau nr. 2, etaj 8, Sector 2, Bucuresti, Tel: +40 21 316 43 93, Email: e-shop@secom.ro
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
Produsele au fost comandate la data:
Numarul comenzii:
Numele cumparatorului:
Adresa cumparatorului:Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie):
Data:
Detalii motiv retur:
 
1.2 Conditii de returnare a produselor
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de Client, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu good-routine.com).

In urma analizarii Produselor returnate, precum si a respectarii conditiilor de retur, good-routine.com poate accepta/refuza returul. In cazul refuzului, good-routine.com va comunica Clientului motivele acestuia. Totodata, expedierea catre Client a produselor neacceptate ca retur se va face exclusiv pe cheltuiala si la initiativa Clientului. In cazul in care, in termen de cel mult 60 de zile de la data comunicarii refuzului de preluare a returului, Clientul nu intreprinde niciun demers pentru ridicarea Produsului, Secom® va proceda la distrugerea acestuia, putand pune la dispozitia Clientului documente doveditoare in acest sens.
Conform art. 16 lit. d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014 Secom® isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid ori care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat. Conditiile campaniilor promotionale se pot citi la punctul 13. “Campaniile Promotionale”, mai exact punctul 13.4 “Campanii cu produs cadou”.
Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.
Intrucat produsele comercializate de catre Secom® sunt obtinute din materii prime naturale, nu se vor accepta returi pe considerente de diferente/discrepante de culoare/gust/miros/textura intre acelasi tip de produs provenind din loturi diferite/lot similar, acestea nereprezentand o lipsa de conformitate/viciu ascuns.
 
1.3 Termene de returnare a sumelor achitate
Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial (daca e cazul) in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care good-routine.com accepta returul.
Pentru retururi partiale de comenzi, daca valoarea produselor ramase in comanda nu respecta conditiile ofertei/promotiei referitoare la transportul gratuit, mai precis valoarea lor cumulata nu mai depaseste 200 lei, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate mai putin costul unui transport aferent produselor pastrate (produsele pastrate sunt asimilate unei comenzi care nu se califica pentru transport gratuit). 

2. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va deveni nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea tuturor celorlalte clauze.