What’s so good about us?

Faptul ca intelegem ca faci eforturi pentru a avea un stil de viata mai sanatos. Si cauti tot ce e mai bun. Un produs potrivit pentru tine si sanatatea ta, dar si mai multe solutii pentru starea ta de bine. Solutii care sa fie in armonie cu corpul si obiceiurile tale.

Intelegem ca nu mai este suficient sa ai o alimentatie echilibrata sau sa faci miscare, la fel cum intelegem ca nu este usor sa alegi un produs de calitate care respecta toate standardele industriei si imbina siguranta, eficacitatea si compatibilitatea pentru nevoile noastre.

Mai mult decat un brand de suplimente alimentare

Starea noastra de bine este influentata de ce facem de-a lungul unei zile, de micile rutine pe care le avem de cand ne trezim pana cand se incheie ziua.

Pentru ca suntem pasionati de modul in care organismal nostru functioneaza, ne propunem sa devenim partenerul tau de incredere atunci cand vrei sa faci o schimbare, cauti o solutie pentru a te simti mai bine cu tine, cu programul si obiectivele tale.

Guy running

Primul brand privat creat de Secom®

Lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos al omului modern, de 17 ani pe piata locala, Secom® a fost mereu la curent cu ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele din piata internationala si a investit toata experienta in crearea unui portofoliu propriu care sa respecte aceleasi standarde de calitate cu care am obisnuit consumatorii.

Surse certificate

Produsele Good Routine® sunt fabricate in Spania, dupa reteta proprie Secom®. Unitatile de productie partenere detin cele mai importante licente si certificari internationale, specifice categoriei de suplimente alimentare, ce atesta calitatea, eficienta si siguranta produselor.

 • Licenta IFS (International Featured Standard Food)
 • Licenta Food Supplements’ Manufacturing
 • Certificare cGMP (Current Good Practice Guide for Manufacturing and Commercialisation of Food Supplements)
 • Inregistrat FDA (The Food and Drug Administration)
 • Membru AFEPADI (Association of Food Supplements and Dietary products)

Rutina buna incepe cu cele mai bune ingrediente

Produsele din gama Good Routine® sunt create cu ingrediente din surse naturale si formule patentate atent alese, toate oferind forme de prezentare usor de administrat, concentratii optime ale substantelor active, eliberarea rapida a acestora in organism si biodisponibilitate optima. Fara alergeni sau aditivi. In plus, ne place sa lucram cu cei mai buni, de aceea produsele sunt dezvoltate in colaborare cu producatori recunoscuti pentru investitiile in Research& Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii.

Guy running

Cum iti sustinem bunele rutine?

1. Prin instrumente care te ajuta sa fii mai aproape de stilul de viata potrivit pentru tine:

Quiz-ul bunelor rutine

Afla mai multe despre tine prin quiz-ul Good Routine®.
Ajuta-ne sa ne facem o idee despre stilul tau de viata, iar noi iti vom oferi un kit cu cele mai potrivite suplimente pentru nevoile organismului tau.

Incepe acum

Incepe rutine mai bune prin intermediul neurostiintei! Creat in parteneriat cu specialistii Mind Architect, Planul Bunelor Rutine reprezinta un proces de transformare de 60 de zile pe care il vom strabate impreuna.

In plus, ai la dispozitie o comunitate online, pe Facebook, cu care poti interactiona si impartasi idei despre calatoria ta.

Incepe acum

2. Printr-un portofoliu de produse in care am investit toata experienta Secom pe piata locala

Lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos al omului modern, de 18 ani pe piata locala, Secom® a fost mereu la curent cu ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele din piata internationala si a investit toata experienta in crearea unui portofoliu propriu care sa respecte aceleasi standarde de calitate cu care a obisnuit consumatorii.

Produsele Good Routine® sunt fabricate in Spania si Italia, dupa reteta proprie Secom®. Unitatile de productie partenere detin cele mai importante licente si certificari internationale, specifice categoriei de suplimente alimentare, ce atesta calitatea, eficienta si siguranta produselor.

 • Licenta IFS (International Featured Standard Food)
 • Licenta Food Supplements’ Manufacturing
 • Certificare cGMP (Current Good Practice Guide for Manufacturing and Commercialisation of Food Supplements)
 • Inregistrat FDA (The Food and Drug Administration)
 • Membru AFEPADI (Association of Food Supplements and Dietary products)

Formulele Good Routine® sunt sinergii unice:

 • ingrediente din surse naturale
 • formule patentate atent alese
 • forme de prezentare usor de administrat
 • concentratii optime ale substantelor active
 • eliberarea rapida a substantelor active in organism
 • biodisponibilitate optima
 • fara alergeni comuni sau aditivi.

Pentru ca ne place sa lucram cu cei mai buni, produsele sunt dezvoltate in colaborare cu producatori recunoscuti pentru investitiile in Research & Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii.

3. Prin certificari internationale