What’s so Good about us?

Faptul ca intelegem ca faci eforturi pentru a avea un stil de viata mai sanatos. Si cauti tot ce e mai bun. Un produs bun pentru tine si sanatatea ta, care sa completeze obiceiurile sanatoase pe care deja le-ai inceput.

Primul pas e facut. Si te felicitam pentru asta. Fie ca ai inceput sa alergi, sa mergi la yoga sau sa-ti oferi zilnic mai multe momente de relaxare, este clar ca suntem in acelasi mindset. Acela de a ne gasi cu totii starea de bine.

Guy running

Primul brand privat creat de Secom®

Lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos al omului modern, de 17 ani pe piata locala, Secom® a fost mereu la curent cu ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele din piata internationala si a investit toata experienta in crearea unui portofoliu propriu care sa respecte aceleasi standarde de calitate cu care am obisnuit consumatorii.

Surse certificate

Produsele Good Routine® sunt fabricate in Spania, dupa reteta proprie Secom®. Unitatile de productie partenere detin cele mai importante licente si certificari internationale, specifice categoriei de suplimente alimentare, ce atesta calitatea, eficienta si siguranta produselor.

  • Licenta IFS (International Featured Standard Food)
  • Licenta Food Supplements’ Manufacturing
  • Certificare cGMP (Current Good Practice Guide for Manufacturing and Commercialisation of Food Supplements)
  • Inregistrat FDA (The Food and Drug Administration)
  • Membru AFEPADI (Association of Food Supplements and Dietary products)

Rutina buna incepe cu cele mai bune ingrediente

Produsele din gama Good Routine® sunt create cu ingrediente din surse naturale si formule patentate atent alese, toate oferind forme de prezentare usor de administrat, concentratii optime ale substantelor active, eliberarea rapida a acestora in organism si biodisponibilitate optima. Fara alergeni sau aditivi. In plus, ne place sa lucram cu cei mai buni, de aceea produsele sunt dezvoltate in colaborare cu producatori recunoscuti pentru investitiile in Research& Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii.

Guy running