Ingrediente

INGREDIENTE
Good Routine®
este partenerul care iti da incredere sa pornesti si sa mentii un stil de viata sanatos
Da-ti reset la corp si minte
Mai mult decat un brand
Ingrediente patentate

UC-II

Forma ce actioneaza specific la nivelul colagenului de tip II, regasit in mod normal in matricea articulara si sustine activarea proceselor proprii organismului de reconstructie a cartilajului, spre deosebire de alte forme de colagen care sunt surse de aminoacizi implicati in sinteza de colagen

FLUTEX

Proces brevetat de purificare in patru etape care asigura inlaturarea metalelor grele si a altor contaminanti. Acesta combina tehnologii inovatoare de chimie verde pentru a extrage, purifica, separa si concentra acizii grasi individuali Omega-3 ai uleiului de peste.

ECO HARVESTING

Metoda patentata de recoltare, o tehnologie noua de pescuire la navod, folosita pentru a proteja pescuitul in Antarctic de efectele nedorite asupra mediului, minimizand capturile accidentale si asigurand produse sustenabile. Trasabilitate 100% din ocean la raft-vasele care pescuiesc krill inregistreaza locatia exacta a fiecarei capturi de krill si aceasta este asociata cu fiecare lot de ulei de krill produs.

UBIQSOME

Forma inovatoare pe bază de Coenzima Q10 și fosfolipide, furnizează niveluri plasmatice semnificative de CoQ10 după o singură doză de administrare, pentru triplă protecție: cardiovasculară, antioxidantă și celulară.

THE SLTEX WARRANTY SEAL

Garanteaza consumatorului ca ingredientele omega-3 au fost procesate conform celor mai inalte standarde de calitate reglementate de Uniunea Europeana. Proces care garanteaza purificarea omega-3 prin tehnologii avansate de extragere, purificare, separare si concentrare a acizilor grasi EPA si DHA.

LIFE S OMEGA

Forma unica de incorporare pentru EPA si DHA, din sursa naturala - alga fermentata NON-GMO, obtinuta prin intermediul unui proces de cultivare si recoltare in mediu inchis, controlat, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Formule sinergice

Formulele Good Routine® sunt dezvoltate ca sinergii unice pentru a amplifica beneficiile ingredientelor noastre de calitate și brevetate.

Certificat la nivel mondial